:

:

TV Most

clock

Jun 18, 2022   19:11

0

145

Završen Duhovdanski turnir u Gornjem Kuscu

Duhovdanski turnir u malom fudbalu u Gornjem Kuscu nadomak Gnjilana, koji je trajao 20-tak dana završen je sinoć. Na turniru je učestvovalo dvadeset pet ekipa iz Kosovskog pomoravlja, centralnog Kosova i Sirinićke Župe.

Ekipa „Cipko net“ pobednik je ovogodišnjeg noćnog turnira u malom fudbalu u Gornjem Kuscu, nakon što je u uzbudljivoj finalnoj utakmici, pred više od dve hiljade posetilaca, pobedila ekipu „Simonida“ iz Gračanice.

U borbi za treće mesto fudbaleri Embarga savladali su tim „Euro print“ iz Donje Gušterice.

Proglašeni su i najbolji pojedinci turnira, najbolji igrač je Miodrag Aleksić, najbolji golman Goran Cvetković i najbolji strelac Goran Jovanović. Organizatori turnira su pored nagrade pobednicima uručili zahvalnice sponzorima i donatorima. Kažu da su zadovoljni organizacijom i da je sve teklo po planu.

Noćni turnir u malom fudbalu u Gornjem Kuscu ima tradiciju dužu od 30 godina. Zato ima i veliku posećenost i nekako je svakodnevni praznik za druženje za sve starosne generacije.

I na kraju kako to obično bude, turnir se završio spektakularnim vatrometom koji je trajao desetak minuta i koreografijom članova KUD „Manasije Conić“ iz Gornjeg Kusca.

Izvor: RTV Puls; Foto i video: RTV Puls

KiMGornje KusceDuhovdanski turnir
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva