:

:

TV Most

clock

Decembar 25, 2021   11:59

0

146

Zvaničnici RS čestitali Božić vernicima

Zvaničnici Republike Srpske čestitali su danas Božić vernicima koji slave po Gregorijanskom kalendaru.

Predsednica Republike Srpske  Željka Cvijanović, u božićnoj i novogodišnjoj čestitki vernicima katoličke veroispovesti, izrazila je najbolje želje da praznične dane provedu u duhu jevanđeljskog praštanja, u zdravlju i duhovnom miru, a 2022. godina da donose napredak i stabilnost, prenosi RTRS.

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik u čestitki vernicima naveo je da je Božić praznik koji nas podseća na važnost uzajamnog poštovanja, tolerancije i brige za bližnje.

Neka i ovaj praznik bude još jedno podsećanje na važnost očuvanja hrišćanskih vrednosti, saopšteno je iz kabineta srpskog člana Predsedništva BiH.

Božiću čestitku uputio je i premijer Radovan Višković kardinalu Vinku Puljiću, biskupima, sveštenstvu, redovništvu, rimokatolicima i hrišćanima u BiH koji praznuju po Gregorijanskom kalendaru, istakavši da je neophodno zajednički negovati istinske vrednosti - mir, ljubav i poštovanje.

Čestitku je uputio i predsednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović, kao i predsedavajući Saveta ministara Zoran Tegeltija.

Izvor: T a n j u g

BožićčestitkaRepublika Srpska
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva