:

:

TV Most

clock

Januar 19, 2019   15:44

0

198

Porodice kosmetskih žrtava: I mi žalimo. . .

Udruženje porodica kidnapovanih i ubijenih na KiM uputilo je danas otvoreno pismo ambasadoru SAD Kajlu Skotu, koji izrazio žaljenje zbog oslobađajućih presuda za paljenje američke ambasade u Beogradu 2008. godine, odnosno zbog toga što za to niko nije odgovarao.

„Porodice kosmetskih žrtava žale zbog paljenja ambasade SAD, žrtve i milionske štete, a da niko nije odgovarao niti je kažnjen“, navodi se u saopštenju Udruženja.

„Porodice kosmetskih žrtava takođe žale zbog NATO bombardovanja ambasade NR Kine u Beogradu, gde je ubijeno troje kineskih državljana, a više ih je ranjeno, a da niko nije odgovarao, niti je kažnjen“, piše u saopštenju.

Udruženje porodica, u pismu ambasadoru Skotu, takođe ističe da žali zbog NATO bombardovanja tadašnje SRJ-Srbije i svih žrtava „Milosrdnog anđela“, kao i zbog svih žrtava kidnapovanih i ubijenih od strane OVK na KiM, „koju ste vi“, kažu Skotu kao dilomatskom predstavniku SAD, iako je teroristička, podržali bombardovanjem i ulaskom KFOR-a na KiM i zajedničkim snagama činili da na KiM uništite sve što je srpsko, i živote, i ognjišta, i grobove, i pravoslavlje, a da zbog toga niko nije odgovarao, niti je kažnjen“.

Izvor: Taнјуг

Kosmetske žrtveSkat
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva