Brnabić sa predstavnicima OEBS-a i UNICEF-a

:

:

TV Most

clock

Oktobar 15, 2019   16:19

0

24

Brnabić sa predstavnicima OEBS-a i UNICEF-a

Predsednica Vlade Ana Brnabić razgovarala je danas sa predsednikom Parlamentarne skupštine OEBS-a Džordžom Tseretelijem i regionalnom direktorkom UNICEF-a za Evropu i Centralnu Aziju Afšan Kan, koji u Beogradu učestvuju na 141. zasedanju Interparlamentarne unije (IPU).

U razgovoru sa Tseretelijem, premijerka je ukazala na značaj saradnje vlade sa Misijom OEBS-a u sprovođenju reformskih procesa, pre svega u oblasti unapređenja izbornog procesa, kao i saradnje u izradi Nacrta medijske strategije.

Brnabić i Kan su konstatovale da je saradnja Vlade Srbije i UNICEF-a odlična, kao i da će u budućnosti fokus saradnje biti na obrazovanju dece i mladih, saopštila je vladina Kancelarja za saradnju sa medijima.

Kan, koja je i specijalna koordinatorka UNICEF-a za pitanja izbeglica i migracija u Evropi, pohvalila je napore predsednice Vlade Srbije u reformi obrazovanja, ukazavši na dobre rezultate naše zemlje kada je reč o predškolskom obrazovanju, kao i na potencijale da zabeleži još bolje rezultate u oblasti inkluzivnog obrazovanja.

Izvor: Танјуг

Brnabić
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva