:

:

TV Most

clock

Novembar 12, 2021   11:28

0

132

Čestitke za Dan Vojnobezbednosne agencije i verske službe

Ministar odbrane Nebojša Stefanović čestitao je danas Dan Vojnobezbednosne agencije i Dan verske službe.

Čestitajući Dan Vojnobezbednosne agencije, Stefanović je poručio da je ta agencija nezamenljiv deo bezbednosnog sektora naše države, saopšteno je iz Ministarstva odbrane.

Stefanović je čestitku uputio svim pripadnicima Vojnobezbednosne agencije, a u njoj im je poručio da skoro dva veka profesionalnim radom uspešno obavljaju zadatke u borbi protiv svih bezbednosnih pretnji i potvrđuju da su jedan od ključnih činilaca u Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije.

"Ujedno negujući dugogodišnje tradicije i prateći savremene tokove i danas se svrstavate u red vrhunski organizovanih službi bezbednosti, koja i te kako ume da se stara da ništa ne ugrozi miran san našeg naroda i sigurnost naše Srbije", naveo je Stefanović.

Ministar odbrane im je poželeo da još snažnije nastave da budu i štit i mač Srbije u njenim naporima da ostane nezavisna i slobodna zemlja

Čestitajući Dan verske službe, Stefanović je ukazao na to da baš kao i u vreme nakon što je Vojnim zakonom u Kneževini Srbiji pre više od 180 godina uspostavljena ta služba i danas svojim radom pokazuju kako se jačaju duhovne i moralne vrednosti pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije i kako se neguju vojničke vrline i patriotizam.

"Jačanjem duha i vere naših pripadnika dajete nemerljiv doprinos njihovim boljim rezultatima u izvršavanju misija i zadataka. Uz čestitke za praznik, želim vam uspeh u daljem radu", naveo je Stefanović u čestitki.

Izvor: Танјуг

Dan Vojnobezbednosne agencijeDan verske službeStefanovićMinistarstvo odbrane
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva