:

:

TV Most

clock

Decembar 05, 2023   14:13

0

73

Dačić: Ostajemo verni politici koju vodimo sa Srpskom naprednom strankom

Ministar spoljnih poslova i lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je da je cilj te partije nepromenjen, a to je saradnja sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i nastavak politike za pobedu Srbije.

"Predizborna kampanja, u kojoj celokupno rukovodstvo SPS-a svakodnevno razgovara sa građanima širom Srbije, pokazala je da imamo podršku za ono što radimo, da su građani zadovoljni jer je smanjena nezaposlenost, unapređena infrastruktura i ostale bitne stvari za njih", rekao je Dačić.

On je dodao da je to ono što je za njih važno, a sve priče o tome da se SPS-u ne veruje i da vodi različitu politiku, svaki put se, kaže, pokažu kao glupost.

Dačić je poručio da je veran politici koju zajednički vodi sa predsednikom Vučićem, te da će tako ostati i nakon izbora. 

Govoreći o izbornom sloganu, podsetio je da je SPS i prethodne godine na izborima imao isti naziv za listu - Ivica Dačić – premijer Srbije, što je poruka narodu da nema skrivenih ljudi i "politike ispod stola".

Dačić je za "Alo" rekao da su najvažnije činjenice o dobrim stvarima koje su urađene u Srbiji i Beogradu i dodao da ima još nogo posla, uz podsećanje da je Beograd dobio organizaciju svetske izložbe EXPO 2027, i to će tek biti ogromna odskočna daska za razvoj prestonice. 

"Ukoliko pobedimo na izborima, a uveren sam u pobedu SNS-a i SPS-a, Srbija će za pet godina i dalje biti stabilna država, još razvijenija i bogatija. Tu nemam nikakvu dilemu, naša politika i naša koalicija sigurno vode ka tome“, poručio je Dačić.

Izvor: T a n j u g; Foto: T a n j u g

DačićSNSSPS
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva