:

:

TV Most

clock

April 26, 2022   18:36

0

197

Danas u Kragujevcu potpisan protokol o saradnji između  JKSP "Zvečan" i JKP "Šumadija"

Saradnja između JKP „Šumadija“ i JKSP Zvečan, danas je i ozvaničena potpisivanjem Povelje o saradnji. Direktor JKSP "Zvečan" Nenad Radovanović i direktor JKP "Šumadija" Marko Vujović potpisali su Povelju o međusobnoj saradnji i time stavili pečat na prijateljstvo koje se gradilo dugi niz godina.

Ideja o uspostavljanju saradnje komunalnih preduzeća iz Zvečana i Kragujevca rodila se pre nekoliko meseci, prilikom učešća izlagača sa Kosova i Metohije na ovdašnjem Sajmu komunalne opreme.

Međusobna naklonjenost domaćina i gostiju, koji su prepoznali potencijale druge strane, rezultirala je Poveljom o bratskoj i prijateljskoj saradnji. Potpisnici Povelje su se obavezali da zajedničkim aktivnostima doprinose jačanju prijateljstva dva komunalna preduzeća i unapređenju saradnje.

Marko Vujović, direktor JKP Šumadija, očekuje da ovaj sporazum o saradnji doprinese podizanju kvaliteta pružanja komunalnih usluga našim sugrađanima, prenosu primera dobre prakse, transferu znanja i tehnologija i zajedničkom učešću i konkurisanju za određene projekte.

Gradonačelnik Kragujevca Nikola Dašić istakao je da za njega ovaj događaj predstavlja više od potpisivanja protokola o saradnji.

"Ovo je jedna kruna svih dosadašnjih komunikacija, viđanja i saradnje koja se ostvarivala. Srbija je mala zemlja, Srbi su vredan i dobar narod, i upravo najveći izazov naše generacije jeste da se sabiramo, ne da se delimo, a ovo je upravo još jedan korak na tom putu" ,kazao je Dašić.

Direktor Šumadija sajma, Aleksandar Lazović je istakao da je ogromno zadovoljstvo što su ovi ljudi koje smatram prijateljima Šumadija sajma i Grada Kragujevca, danas ovde.

"Verujem da će ova saradnja privući i druge regije, a sve u cilju kavlitetnijih sajamskih sadržaja", kazao je Lazović.

Nenad Radovanović, direktor JKSP "Zvečan" zahvalio se u ime predsednika Privremenog organa opštine Zvečan i u svoje lično ime, na ukazanom poverenju kolegama iz Kragujevca i izrazio očekivanje da će ova saradnja rasti i biti bogatija svakim danom, na obostrano zadovoljstvo.

Izvor: TV Most, saopštenje

KiMKragujevacJKP ŠumadijaJKSP Zvečansaradnja
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva