:

:

TV Most

clock

Novembar 12, 2020   14:10

0

126

Dvojica poslanika zaražena virusom kovid-19

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma saopštio je danas da su dvojica poslanika njegove poslaničke grupe zaražena korona virusom.

Kako je rekao, radi se o Slavenku Unkoviću i Vojislavu Vujiću i dodao da Unković nije dolazio u Skupštinu prethodnih dana, a da je Nikolić bio u sali, tokom trajanja rasprave o rebalansu budžeta.

"Ozbiljno sam shvatio koronu, od osmoro poslanika iz naše poslaniče gruše, dvojica imaju koronu. To su Vojislav Vujić i Slavenko Nikolić, molim sve koji imaju simtpome da ne idu na posao", rekao je Marković novinarima u narodnoj Skupštini.

On smatra da o korona virusu ne treba toliko da se govori na televizijama, jer se ljudima unosi strah.

"Ministre, mi ćemo morati da smanjimo malo, da se ne govori o koroni na tv stanicama po tri sata. Više se ljudi plaše korone nego NATO agresije. Tad su pevali na mostovima", rekao je Marković obraćajući se ministru zdravlja Zlatiboru Lončaru.

Marković je podvukao da lekarima svakako treba odati priznanje za sve što rade i da mu je drago jer u izmenama i dopunama Zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti ne stoji zabrana rada i uvođenje policijskog časa.

Izvor: Танјуг

Skupština Srbijeposlanicikoronavirus
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva