:

:

TV Most

Foto: Fejsbuk / Opština Zvečan

clock

Mart 26, 2021   15:21

0

135

Gradonačelnik Zvečana podelio računarsku opremu školama u Zvečanu

Opština Zvečan nastavlja sa podrškom obrazvovnim ustanovama. Tako su i danas od strane gradonačelnika Vučine Jankovića i predstavnika nevladinih organizacija „Santa Marija“, „Poslovni Centar Zvečan“ i „Ženski Kulturni Centar Zvečan“ donirani tablet uređaji učenicima OŠ „Vuk Karadžić“  i „Srednje škole Zvečan“.

Sem tableta koji su podeljeni učenicima, uručeni su i laptop računari najboljim učenicima, takođe nastavilo se sa podelom individualnih higijenskih paketa porodicama socijalno ugroženih učenika. 

Obema školama uručena je i donacija kolektivnih dezinfekcionih sredstava u cilju stvaranja što bezbednijih uslova rada u uslovima pogoršane epidemiološke situacije.

Direktorka Slađana Fićović je tokom obraćanja istakla izuzetnu važnost stalne posvećenosti gradonačelnika ovoj najvećoj obrazovnoj ustanovi na prostoru naše opštine, izražavajući zahvalnost na uručenim donacijama.

Tokom posete Srednjoj školi gradonačelnik je sa direktorom Blažom Dragovićem razgovarao i o konkretnim mogućnostima nastavka unapređenja kako tehničkih tako i obrazovnih kapaciteta škole.

Opština Zvečan kontinuirano i planski nastavlja sa realizacijom aktivnosti vezanim za program „Otklanjanje posledica nastalih epidemijok Kovid 19 i sprečavanje daljeg širenja  istog“.

Izvor: TV Most

Vučina JankovićZvečan
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva