:

:

TV Most

clock

Jul 15, 2021   9:36

0

47

Haradinajeva poslanica za trovanje Albanaca baca sumnju na Srbe

Četiri dana uoči nastavka dijaloga Beograda i Prištine u Briselu, poslanica Alijanse za budućnost Kosova Time Kadrijaj tvrdi da je jedan od stanovnika, kako je navela, video "dvojicu sumnjivih Srba" u Dečanima pre izbijanja afere o navodnom trovanju vode u tom gradu.

Prištinski tabloid Reporteri preneo je da je Kadrijaj to rekla u izjavi za T7 tv. i pohvalila građanina koji je policiji prijavio navodno prisustvo dvojice Srba uoči trovanja vode u Dečanima.

Institut za javno zdravlje u Prištini saopštio je juče da trovanje ljudi u Dečanima niije povezano sa vodom, a zvanični rezultati analize uzroka trebalo bi da budu poznati danas.

Inače, zloupotrebe o navodnom trovanju Albanaca i dovođenje Srba s tim u vezu događali su se i ranije, a poslednji u proleće 2019. godine, kada je u dobro smišljenoj akciji hiljade albanske dece istovremeno dovezeno u prištinsku bolnicu s tvrdnjom da su otrovana, da bi se samo nekoliko sati kasnije ispostavio da su deca potpuno zdrava.

U Dečanima je juče proglašena vanredna situcija nakon masovnog trovanja građana zbog, kako se sumnja, neispravne vode za piće.

U međuvremenu, broj osoba sa simptomima trovanja u Dečanima se povećao i sada je 1.500.

Izvor: Танјуг

KiMDečanitrovanje
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?