:

:

TV Most

clock

Novembar 16, 2022   14:16

0

121

Između sela Gornja i Donja Gušterica i Dobrotin u toku postavljanje rasvete

Predsednica opštine Gračanica prof. dr Ljiljana Šubarić, u pratnji direktora Odeljenja javnih službi Vladice Trajkovića, obišla je danas radove na postavljanju javne rasvete između Gornje i Donje Gušterice i sanaciji rasvete između Dobrotina i Donje Gušterice.

Vrednost projekta, prema rečima predsednice opštine Gračanica, iznosi  24.430 evra,  a realizacijom istog  biće poboljšana bezbednost svih učesnika u saobraćaju, posebno pešaka.

„Ovim projektom kompletno će biti osvetljen put od Gornje Gušterice do Dobrotina, odnosno kroz tri naseljena mesta, u kojima je saobraćaj veoma frekfentan. Na ovaj način doprineće se boljoj bezbednosti u saobraćaju. Posebno će značiti građanima koji ovom deonicom šetaju u večernjim časovima, jer će trotoari duž celog puta biti osvetljeni“, kaže predsednica opštine Gračanica.

Ona ističe da  je zadatak opštine da bude servis svojim građanima i da u saradnji sa Lokalnim savetima, osluškujući potrebe meštana sela sa teritorije opštine, učini sve da građani budu zadovoljni.

Predsednik sela  Gornja Gušterica Slaviša Simić,  zahvalio  se opštini i predsednici Ljiljani Šubarić na realizaciji ovog projekta, ali i na svim planiranim projektima na kojima će se raditi u narednom periodu.

„Javna rasveta će puno značiti mladim ljudima koji ovde uveče šetaju. Zahvaljujemo se na realizaciji aktuelnih projekata i u budućnosti ih očekujemo još, sve za dobrobit građana“, rekao je Simić.

Pored rasvete , ekipe JKP „Ekologija“ i Odeljenja javnih službi danas su radile na  čišćenju trotoara duž cele deonice od nagomilane zemlje i  rastinja, kao i uređenju javnih površina uz trotoar.

Izvor: RTV Gračanica; Foto: RTV Gračanica

KiMGuštericaDobrotinrasvetaŠubarić
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva