:

:

TV Most

clock

Februar 13, 2023   15:56

0

136

Jevtić: Jadno i sramotno kada u kampanji Prištine učestvuje opozicija u Beogradu

Gradonačelnik Štrpca Dalibor Jevtić ocenio je danas, komentarišući insinuaciju poslanika Narodne stranke Miroslava Aleksića da je Kancelarija za KiM finansirala labaratoriju za narkotike na severu KiM, da je jedno i sramotno kada u kampanji Prištine učestvuje opozicija u Beogradu.

"Jadno i sramotno kada u kampanji Prištine učestvuje opozicija u Beogradu. Ali neka, pokazuju svoje pravo lice. Očigledno da ih koalicioni sporazum sa Kurtijem obavezuje da šire laži", napisao je Jevtić na svom Tviter nalogu.

On je dodao da su odgovor na, kako je naveo, sramne laži, novi vrtići, škole, bolnice, zahvaljujući predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i direktoru kancelarije za KiM Petru Petkoviću. 

Aleksić je prethodno na Tviteru podelio snimak i vest o navodnoj labaratoriji za narkotike na severu KiM i uz to napisao: "Ovo mora da je projekat koji je finansirala Petkovićeva Kancelarija za KiM, po ugledu na Jovanjicu (know-how)?!".

Kosovska policija saopštila je ranije da su otkrivene tri laboratorije u kojima su se navodno uzgajale opojne biljke, kao i da su uhapšena dvojica Srba u akciji suzbijanja narkotika.

Izvor: TV Most

JevtićKiMopozicijaAleksić
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva