:

:

TV Most

Foto: RTV Gračanica

clock

Januar 15, 2019   11:56

0

178

Jovanović: Protekla godina uspešna, planovi i za 2019.

Direktor Urbanizma i infrastrukture u opštini Gračanica Dejan Jovanović izjavio je da je 2018. godina bila najuspešnija godina od samog osnivanja opštine, posebno kada se govori o urbanizaciji i projektima predviđenim za realizaciju u protekloj godini.

U protekloj 2018. godini u cilju urbanizacije opštine Gračanica realizovan je značajan broj projekata. Od izgradnje dečijih vrtića, stambenih objekata, obrazovnog centra, preko renoviranja školskih objekata, domova kulture, parkova, rekonstrukcije puteva, do jednog od najznačajnijih projekata, koji se odnosi na rasterećenje glavne saobraćajnice, odnosno magistralnog puta Gračanica – Gnjilane.

 “Od samog osnivanja opštine do danas, protekla godina je jedna od najuspešnijih godina na svim poljima na kojima smo radili i naglasio bih da smo u 2018. godini uspeli da realizujemo sve kapitalne projekte i sav budžet koji je bio namenjen realizaciji istih je utrošen”, rekao je Jovanović.

Prema planu i programu opštine Gračanica, i ove 2019. godine će se nastaviti sa izgradnjom stambenih objekata, kako bi se socijalno ugrožene porodice i mladi bračni parovi u tom smislu zbrinuli, a prema najavi Jovanovića, očekuje se nastavak radova na izgradnji srednjoškolskog centra, izgradnja socilane zgrade stanovanja, renoviranje OŠ “Kralj Milutin” u Gračanici, nastavak radova na izgradnja primarne saobraćajnice.

Izvor: RTV Gračanica

Opština GračanicaUrbanizamDejan Jovanović
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva