:

:

TV Most

clock

Mart 25, 2024   11:09

0

36

Kik-boks reprezentacija Srbije počela pripreme za Evropski kup u Sarajevu

Kik-boks reprezentacija Srbije okupila se u Beogradu i odradila kontrolne treninge pred Evropski kup u Sarajevu koji se održava od 11. do 14. aprila.

Novi selektor Siniša Vladimirović imao je priliku da na delu vidi oko 90 naših najboljih boraca u kategoriji mlađih i starijih juniora i juniorki, kao i u kategoriji seniora i seniorki. On je izrazio veliko zadovoljstvo trenutnom formom svih naših takmičara i naglasio da će ovakva kontrolna okupljanja postati praksa Kik-boks saveza Srbije svakog meseca.

"Ono što sam priželjkivao da vidim, to sam i video", sumira utiske Vladimirović i dodaje: "Zaista sam prijatno iznenađen, jer su svi naši takmičari maksimalno spremni, ali i veoma motivisani što je jako važno. U našim redovima imamo dokazane šampione, prvake sveta, amaterske i profesionalne, ali imamo i one koji silno žele da to postignu. Sinergija te dve sile koje se sudaraju rađaju neka nova veoma pozitivna iskustva".

Naglasio je važnost ovakvih učestalih susreta naših najboljih boraca.

"Mojoj generaciji kik-boksera je to nedostajalo i zato smo želeli to da promenimo. Svi naši klubovi iz čitave Srbije su se odazvali ovom pozivu i iz svih klubova je došlo ono najkvalitetnije. Takođe, doveli smo i nekoliko veoma perspektivnih boraca kojima će ovi treninzi mnogo pomoći da razviju potencijal i od kojih očekujemo veliki napredak u budućnosti", rekao je Vladimirović.

Prva značajnija međunarodna provera naše kik-boksere očekuje od 11. do 14. aprila na Evropskom kupu u Sarajevu i to za sve uzrastne kategorije.

"Posle toga, predstoji nam državno prvenstvo u ful-kontaktu, 23. i 24. aprila. Zatim, za drugu polovinu maja zakazan je šampionat Srbije lou-kiku u Lazarevcu, a potom Prvenstvo Balkana u Crnoj Gori. Najbitnija provera će svakako biti Svetski Kup u Budimpešti koji se održava 17. juna", zaključio je Vladimirović.

Izvor: T a n j u g

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva