:

:

TV Most

Foto: Танјуг

clock

Maj 05, 2019   11:59

0

169

Linta apeluje na EU da se oslobode Mandić i Knežević

Predsednik Odbora za dijasporu i Srbe u regionu Skupštine Srbije Miodrag Linta pozvao je danas Evropsku uniju da hitno reaguju i zatraže od vlasti u Crnoj Gori da oslobode predsednike Nove srpske demokratije i Demokratske narodne partije Andriju Mandića i Milana Kneževića i ostale optužene za tzv. državni udar.

Miodrag Linta navodi da je u pitanju montiran sudski proces.

"Čitavoj domaćoj i međunarodnoj javnosti jasno je da je u pitanju montiran sudski proces s ciljem da se režim (predsednika) Mila Đukanovića obračuna sa srpskim narodom u Crnoj Gori", istakao je Linta u apelu EU.

Kako je saopšteno, on je istakao da čelnici Ervopske unije nemaju više moralno pravo da ćute na otvoreno kršenje nacionalnih i ljudskih prava srpskog naroda u Crnoj Gori i brutalni progon njegovih političkih lidera.

"Postavlja se pitanje da li Evropska unija stvarno želi da region Zapadnog Balkana bude prostor na kome će se poštovati temeljne evropske vrednosti ili prostor gde će pojedinim režimima i vlastima biti dopušteno, iz geopolitičkih razloga, da nesmetano sprovode sistematsku diskriminaciju srpskog naroda i ugrožavaju njegovo demokratsko pravo na opstanak", naveo je Linta.

Izvor: RTS

Miodrag Linta
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?