:

:

TV Most

Foto: Танјуг

clock

Oktobar 05, 2021   10:46

0

134

Mali: Nisam ni Dragan ni Gojko Đilas

Ministar finansija Siniša Mali odbacio je danas tvrdnje da ima 24 stana u Bugarskoj, navodeći da on nije Dragan Ðilas koji ima desetina miliona evra na of šor računima, kao ni Gojko Đilas da ima 35 stanova.

“Ja bih zamolio sve one koji se bave tom temom da prestanu da lažu jer to što rade nema nikakv smisla. Tako mogu da kažu da imam 240 ili 2.400 stanova. Nema nikakve razlike. Imam jedan stan koji sam uredno prijavio i tamo idem sa decom na letovanje”, rekao je Mali.

Mali je ocenio da priča o 24 stana zapravo nije prava tema onim ljudima koji se time bave već, kako je rekao, prava tema je to što ne mogu da nađu račune Aleksandra Vučića kojih naravno nema.

“Nije problem njima da meni izmisle 24 stana, tema je gde su računi Vučića kojih naravno nema”, rekao je Mali novinarima u Skupštini Srbije.

On je poručio novinarima da ako postoji nešto što nije urađeno u skladu sa zakonom sa svim dokumentima koji to dokazuju odu kod nadležnih organa, ali ih je i pozvao da, kako je rekao, prestanu da lažu.

“Molim vas zbog moje porodice i javnosti, prestanite da lažete na tu temu. Odgovorio sam još pre nekoliko godina. Ako postoji bilo šta što nije u skladu sa zakonom, izvolite, imate nadležne organe”, naveo je Mali.

On je to izjavio danas na konferenciji za štapmu u Skupštini Srbije gde je obrazlagao zakone iz oblasti finasija, a na pitanje novinara o optužbama koje je izneo KRIK, Inace medijski saradnik Međunarodnog konzorcijuma istraživačkih novinara (ICIJ)u isitaživanju nazavanom "Pandorini papiri".

Izvor: Танјуг

Mali"Pandorini papiri"ĐilasVučić
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva