:

:

TV Most

clock

Novembar 05, 2021   18:31

0

125

Marić: Đilas pravi saborac Aljbina Kurtija

Poslanik u Skupštini Srbije Ljubomir Marić izjavio je da je Dragan Đilas, kao pravi saborac Aljbina Kurtija, podržao kampanju torture i pokušaja istrebljenja Srba na Kosovu.

Marić je na svom Fejsbuku napisao da se građanin 619 odlučio na predizbornu kampanju iz SAD napadom na Srbe sa Kosova.

"Kao pravi saborac Aljbina Kurtija, Dragan Đilas se konačno oglasio posle niza napada prištinskih specijalaca na goloruki narod na KiM, tako što je podržao kampanju torture i pokušaja istrebljenja Srba, nastavljajući priču Kurtija da smo svi mi na Kosovu i Metohiji kriminalci, a da je Srpska lista koju bezmalo podržava gotovo stoprocentno naš narod na KiM, kriminogena. Izgleda da se Đilas odlučio da poseti SAD i pripremi teren Kurtiju da nastavi sa širenjem lažne propagande o Srbima na KiM kao kriminalcima. Još samo da se jasno izjasni da je i on protiv Zajednice srpskih opština i omogućavanja našem narodu ostvarivanje kolektivnih prava, kao preduslova za opstanak i ostanak. Ni jednom rečju Đilas nije osudio oružani napad na Srbe, niti je pomenuo ranjenog Srećka Sofronijevića ili hrabru Dragicu Gašić, koja svakodnevno preživljava teške pritiske jer je samo svoj na svome", naveo je Marić.

Prema njegovim rečima, Đilas misli da se zaboravilo na to što se za vreme njegove vlasti pitanje Kosova izmestilo iz SB UN, i da, je otišlo u zaborav  što je za vreme njegove vlasti 'mlađani' Vuk Jeremić poklonio Prištini mišljenje Međunarodnog Suda pravde da jednostrano proglašenje nezavisnosti nije u suprotnosti sa međunarodnim pravom, što im je, navodi Marić, značajno ojačalo poziciju.

"Misli Đilas da smo zaboravili kako je njegov Borislav zvani Borko pod okriljem noći potpisao uvođenje granice između Srba i Srba. Zato je i lakše Đilasu da Srbe na KiM i Srpsku listu proglasi kriminalcima, a podrži Kurtija da nas hapsi, protera i zatre jer valjda smatra da će se tako zaboraviti svi marifetluci dok je bio na vlasti. Smeta mu ogromna podrška našeg naroda Srpskoj listi i toj neraskidivoj vezi sa našom državom Srbijom i predsednikom Aleksandrom Vučićem. Hvala Draganu Đilasu što iz dana u dan jasno pokazuje šta stvarno misli i kakve su mu namere prema srpskom narodu na KiM. 619 puta mu hvala, ali ga molimo da nas više ne pominje, jer svaki put kad to uradi nešto loše nam se desi. Valjda i ove njegove laži treba shvatiti kao najavu nekog novog napada koji će uslediti na nas iz Prištine", dodao je Marić.

Marić navodi da šta god "Đilas lagao i koliko god pokazivao animozitet prema Srbima", Srbi se nikada neće odreći države Srbije i,kako je rekao, predsednika Alekandra Vučića "jer smo upravo zahvaljujući njemu izdržali do danas, posebno poslednjih 9 godina od kada je na vlasti Srpska napredna stranka i od kada je više uloženo i izgrađeno na KiM nego proteklih nekoliko decenija". 

"Zato mu i smeta Aleksandar Vučić i puna podrška našeg naroda na KiM njemu i politici SNS-a. Ta politika mržnje je jedina politička platforma koju smo mogli da čujemo od strane Đilasa i njegovih službenika, ali narod će se izjasniti na izborima kakvu politiku podržava. Da li politiku rezultata, izgradnje, napretka, privrednog rasta, povećanja plata, budućnosti za našu decu, ili politiku laži, neargumentovane kritike bez ideje i čistu mržnju", naveo je poslanik u Skupštini Srbije Ljubomir Marić.

Aleksandar Vučić 
Srpska napredna stranka 
Srpska lista

 

Грађанин 619 се одлучио да започне предизборну кампању из САД нападом на Србе са Косова и Метохије, као прави саборац...

Posted by Љубомир Марић on Friday, November 5, 2021

Izvor: Kosovo online

KiMLjubomir MarićKurtiĐilas
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva