:

:

TV Most

Foto: TV Most

clock

Jun 19, 2023   17:04

0

269

Miljković: Vlašković vidno uznemiren, podneo sam žalbu na pritvor od 30 dana

Branilac uhapšenog Nemanje Vlaškovića, advokat Predrag Miljković rekao je za Kosovo online da je danas u Podujevu posetio svog branjenika i da je uložio žalbu na odluku suda, kojom je njegovom klijentu određen pritvor od 30 dana.

Miljković je potvrdio da je Vlašković dobro, ali da je uznemiren.

"Primio sam odluku sudu o određivanju pritvora od 30 dana, uložio sam žalbu Apelacionom sudu i čekamo tu odluku. Nemanja je dobro, ali je vidno uznemiren", rekao je Miljković.

Nemanji Vlaškoviću, kojeg su pripadnici Kosovske policije uhapsili zbog navodnog napada na novinare, Osnovni sud u Severnoj Mitrovici odredio je pritvor od 30 dana.

Advokat Miljković je ranije rekao da njegov branjenik nije napao novinare u Leposaviću i da za to postoje dokazi.

Meštani Leposavića masovno su na društvenim mrežama delili fotografije na kojima se jasno vidi da njihov sugrađanin Nemanja Vlašković, koga je Kosovska policija uhapsila 16. juna, pod optužbom za napad na novinare, nije ona osoba koju je ministar unutrašnjih poslova Dželjalj Svečlja zaokružio na fotografiji koju je objavio uz informaciju o hapšenju.

Danas su u Leposaviču, Severnoj Mitrovici i Zvečanu održani protesti u znak podrške za uhapšene Srbe sa severa, Radoša Petrovića, Dušana Obrenovića, Miluna Milenkovića, Nemanju Vlaškovića, Milovana Božovića, Slađana Trajkovića i Dalibora Spasića i Uroša Vukašinovića.

Izvor: Kosovo Onlajn

Nemanja VlaškovićPredrag Miljkovićpritvor
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva