:

:

TV Most

clock

Januar 12, 2021   16:39

0

87

Mirković: Najoštrija osuda napada na Vučića i porodicu

Aleksandar Mirković, šef odborničke grupe SNS i narodni poslanik najoštrije je osudio poziv na ubistvo predsednika Aelksandra Vučića i njegove dece i pozvao nadležne institucije da reaguju i tako zaštite njegova osnovna ljudska prava i to ne kao predsedniku, već kao građaninu Srbije.

Mirković smatra da su najnovije pretnje predsedniku Aleksandru Vučiću nastavak kampanje koja se vodi protiv njega i njegove porodice.

"Nenormalna kampanja koja se vodi protiv porodice Vučić od strane Dragana Ðilasa, Marinike Tepić, Miroslava Aleksića i drugih poltrona fabrikovanjem raznih lažnih afera, dovela je do atmosfere u kojoj su ovakve pretnje svakodnevnica i skoro da niko više ni ne reaguje", kaže Mirković u saopštenju koje je medijima prosledila informativna služba SNS.

On, međutim, poručuje da pretnje i prizivanje tragičnih scenarija neće zaustaviti napredak Srbije i izbrisati rezultate koji su ostvareni, ali poručuje i da se ovakvim pretnjama mora stati na kraju, "kako bismi još jednom svima dokazali da tako nešto nikada neće biti prihvatljivo u našoj zemlji".

Izvor: Танјуг

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva