:

:

TV Most

clock

Decembar 02, 2020   14:02

0

252

Mitrovica: Napadnut vozač Hitne pomoći dok je prevozio pacijenta  

Vozač Hitne pomoći zadobio je lake telesne povrede kada je fizički napadnut u severnom delu Mitrovice od strane nepoznate osobe dok je prevozio kovid pozitivnog pacijenta, potvrdio je za Radio Kontakt Plus, portparol Kosovske policije za region Sever, poručnik Branislav Radović.

Do incidenta je došlo juče u ulici Knjaza Miloša, kada osumnjičeni nepoznati vozač nije dao prednost vozilu Hitne pomoći, preprečivši mu put, da bi potom izašao iz automobila i fizički napao vozača Hitne pomoći, srpske nacionalnosti G. Z. (1964).  

“Policijska stanica u Mitrovici je u 13.05 obaveštena da je došlo do napada na vozača sanitetskog vozila. Na licu mesta patrola je zatekla žalioca, koga je odvezla u Zdravstveni centar u Mitrovici radi ukazivanja lekarske pomoći, gde su mu konstatovane lake telesne povrede”, rekao je Radović.

Oštećeni je u policijskoj stanici izjavio da vozilo koje se kretalo ulicom Knjaza Miloša, nije ispoštovalo prvenstvo prolaza vozila Hitne pomoći, koje je bilo pod rotacijom, prevozeći kovid pozitivnog pacijenta iz Doma zdravlja, da je nepoznati vozač fizički nasrnuo na njega, nanevši mu lake telesne povrede, dodao je Radović.

O incidentu je obavešten tužilac koji je naložio da se slučaj otvori. 

Istraga je u toku.

Izvor: Radio Kontakt Plus

KiMKosovska Mitrovicahitna službanapad
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva