:

:

TV Most

clock

Mart 10, 2021   14:03

0

163

Nastavlja se vakcinacija građana sa severa KiM na 3 punkta

U Centru za vakcinaciju protiv korona virusa u Raški, kao i na dva punkta u Bujanovcu i Kuršumliji, svakodnevno se vrši imunizacija građana sa severa KiM, a svi zainteresovani mogu da se prijave svojim zdravstvenim ustanovama.

Kako prenosi portal Kosovo online, za sve zainteresovane Kancelarija za KiM je obezbedila besplatan prevoz.

Drugu dozu vakcine protiv koronavirusa danas je u Centru za vakcinaciju u Raški primio i potpredsednik Srpske liste Igor Simić, koji je pozvao građane sa KiM da iskoriste mogućnost vakcinacije koju je obezbedila Srbija.

On je kazao da je "zalaganjem predsednika Srbije Aleksandra Vučića, vlade Srbije i direktora Kancelarije za KiM Petra Petkovića srpskom narodu na Kosovu i Metohiji omogućeno da biraju vakcinu koju žele da prime, na jednom od punktova u Raški, Kuršumliji i Bujanovcu".

"Ovo je jedini način da se izborimo sa ovom pošasti, da se vratimo u normalne životne tokove, uživamo na veseljima i sa svojim najmilijima ne razmišljajući o njihovoj bezbednosti i sigurnosti. Zato još jednom pozivam sve da se vakcinišu, da se masovno odazivaju na pozive na vakcinaciju", rekao je Simić.

Među onima koji su danas primili prvu dozu vakcine je i učiteljica iz Severne Mitrovice Nada Andrić koja je apelovala na sve stanovnika da dođu i prime vakcinu.

"Moramo i mi biti ažurni, kao što je i naše zdravstvo, a sve ostalo će ići svojim tokom", rekla je Andrić.

KiMvakcinacijaRaškaKuršumlijaBujanovac
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva