:

:

TV Most

clock

Septembar 22, 2019   13:12

0

86

Odbojkašice Srbije poražene od reprezentacije Rusije

Podmlađena ženska seniorska reprezentacija Srbije poražena je od selekcije Rusije sa 3:1 (25:16, 20:25, 25:23,25:16) u utakmici 6. kola Svetskog kupa.

Uprkos dobroj igri naše odbojkašice nisu uspele da pruže jači otpor iskusnijoj selekciji Rusije koja im je, posle serije od tri pobede, nanela i treći poraz na turniru.

Posle početnog vođstva Ruskinja naše odbojkašice su uspele da izjednače i čak u trećem setu nagoveste preokret. U finišu seta Ruskinje su ipak zadržale vođstvo, da bi ubedljivo osvojile i četvrti set za konačnu pobedu.

Najefikasnija igračica na utakmici i u timu Rusije bila je Natalija Gončarova sa 19 poena, a u našem timu Bianka Buša je imala poen manje.

Posle šestog kola Rusija je četvrtoplasirana na tabeli sa 13 poena, a naša selekcija je peta sa 9 osvojenih poena. Prvoplasirana reprezentacija Kine i drugoplasirana SDA nemaju ni jedan poraz na dosadašnjem takmičenju.

U narednom kolu naše odbojkašice će snage odmeriti sa selekcijom Kameruna, a taj meč će se igrati u ponedeljak od 7sati po našem vremenu.

Izvor: RTS

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva