:

:

TV Most

Foto: RTV Gračanica

clock

Decembar 23, 2020   17:51

0

147

Održana poslednja sednica SO Gračanica u 2020. godini

Danas je održana poslednja sednica Skupštine opština Gračanica u sali Doma kulture na kojoj je usvojen zapisnik sa četvrte vanredne sednice održane 4. decembra ove godine, a potom i Plan rada Skupštine opštine Gračanica za 2021.

Rad opštine Gračanica sa pripadajućim odeljenjima u 2020. godini zbog epidemije izazvane koronavirusom u velikoj meri prioritetno je bio usmeren na primenu mera koje su za cilj imale prevladavanje aktuelne epidemiološke situacije.

Pored toga, na teritoriji Opštine u tekućoj godini realizovani su, privedeni kraju ili započeti brojni infrastrukturni projekti. Sumirajući godišnji rad predsednik opštine Gračanica Srđan Popović je ukazao na značajna ulaganja kojih je bilo u svim oblastima.

“Sva odeljenja opštine Gračanica dala su svoj maksimum kao i ljudi koji su bili uključeni i radili na svim projektima. Bilo je perioda kada je gradnja bila zabranjena, a bilo je perioda kada smo morali da pronalazimo alternativna rešenja. Ono što je važno je da Opština nije stala sa svojim radom i da Gračanica prerasta u jednu urbanu sredinu. Ima još mnogo posla, ali mi ćemo i naredne godine mnogo da radimo, imamo mnogo dobrih ideja kako bi opština Gračanica postala mesto pristojno za život i mesto gde možemo da gradimo svoju budućnost,”rekao je predsednik opštine Gračanica Srđan Popović.

Pored usvojenog izveštaja o radu opštine Gračanica odbornici su na devetoj redovnoj sednici razmatrali i usvojili izveštaje o radu pojedinih odeljenja kao i plan rada Skupštine za narednu godinu.

Izvor: RTV Gračanica

KiMsednica SO Gračanica
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva