:

:

TV Most

Foto: Tanjug

clock

Jul 09, 2015   20:23

0

140

Otvorene kapije 15. Egzit festivala

Prvi koncert na Mejn stejdžu (Main stage) odsviraće domaći bend Goblini, koji su najavljeni za 20 časova, a to će ujedno biti i zvanično otvaranje festivala.Na Fusion bini, na kojoj će svirati domaće, regionalne i svetske rok i indi atrakcije, koncerti su počeli u 19.00 nastupom Boba Kneževića i i Cotomašine, kako bi muzikom dočekali prve posetioce.

Ta bina trebalo je da ugosti i popularnog Damira Urbana i njegov bend "Urban&4", ali je nastup otkazan zbog nepredviđenih okolnosti. Na njoj će nastupiti Partibrejkersi, Darkvud dab (Darkwood Dub), Lola Marš (Marsh) i Artan Lili.

Policija i ostale službe angažovane su tokom Egzita kako bi vodili računa o sigurnosti. Prema prvim podacima, početak festivala prolazi mirno, a grad je spreman da prihvati veliki broj turista koji će u narednim danima boraviti u njemu.

Egzit festival trajaće u Novom Sadu do 12. jula, a tokom četriri dana nastupiće Emeli Sande, Kepital sitiz (Capital Cities), Milki čens (Milky Chance), Fejtles (Faithless), Martin Gariks, Motorhed (Motorhead), Tom Odel i mnogi drugi aktuelni bendovi i di-džejevi.

Nakon završetka Egzita, žurka se seli na plažu Jaz u Budvi u Crnoj Gori, gde će biti održan Si dens (Sea Dance) festival, takođe u organizaciji Egzit tima.

Izvor: Beta

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?