Podrška Vučiću i želje za brz oporavak

:

:

TV Most

clock

Novembar 16, 2019   15:48

0

74

Podrška Vučiću i želje za brz oporavak

Funkcioneri i članovi Srpske napredne stranke danas su pružili podršku predsedniku Srbije Aleksandaru Vučiću koji je zbog kardiovaskularnih problema primljen na VMA.

Poslednja vest je da je zdravstveno stanje predsednika Vučića stabilno ali se zbog predostrožnosti još uvek nalazi na VMA.

Funkcioneri i članovi SNS su na društvenim mrežama poslali poruke podrške Vučiću u kojima mu žele brz oporavak.

Član Prеdsеdništva Srpskе naprеdnе strankе i ministar finasija Siniša Mali objavio je na Instagram profilu sledeće reči podrške:

Podrška za mog prijatelja i našeg predsednika @avucic. Brate moj, znam da ne sanjaju svi naše snove i da ti karakter ne dozvoljava da dugo odmaraš, ali molim te više vodi računa o sebi. Nastavljamo da se borimo... Za bolju i uspešniju Srbiju!

Član Predsedništva SNS i zamenik gradonačelnika Beorgada Goran Vesić ukazao je da se mnogi raduju da vide kako je predsedniku Vučiću loše, ali da će on izdržati sve i pobediti zajedno sa Srbijom.

- Kada vidim ostrašćene komentare na hrvatskim i prištinskim portalima, kojima se sve najgore priželjkuje Predsedniku Vučiću jasno mi je da je njihova mržnja izazvana pre svega time što je Vučić uzdigao Srbiju i vratio našim građanima ponos i dostojanstvo. A kada vidim komentare Đilasovih simpatizera, siguran sam da iz tih ljudi progovaraju kompleksi njihovog lidera koji nikada ništa nije dobro uradio za Srbiju, već samo za sebe. Aleksandar Vučić će sve izdržati i pobediće zajedno sa Srbijom, a bednici koji su se danas radovali pokazali su ko su i šta su - napisao je Vesić.

Miloš Vučević gradonačelnik Novog Sada i član Predsedništva SNS je predsedniku Vučiću poželeo brz oporavak.

Prvi čovek Izvršnog odbora SNS Darko Glišić napisao je "mnogo smo čvršći nego što su mislili, tek ćemo da pobeđujemo".

Izvor: Agencije

VučićVMApodrška
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva