:

:

TV Most

Foto: Opština Leposavić

clock

Januar 16, 2024   18:55

0

121

Potpisivanje peticije za smenu gradonačelnika sutra počinje i u Leposaviću

Prikupljanje potpisa za smenu gradonačelnika Leposavića počeće sutra, izjavio je danas za T a n j u g  član inicijativne grupe iz te opštine Veselin Radović.

On je objasnio da je u ponedeljak dobijeno ovlašćenje da se za prikupljanje potpisa koristi prostor ispred zgrade Opštine Leposavić.

"Sutra od 9 sati počećemo prikupljanje potpisa za smenu nelegalnih i nelegitimnih vlasti koje se nalaze u opštini Leposavić. Krajnje je vreme da se zaustave akcije koje sprovode protiv srpskog naroda", rekao je Radović.

On je poručio da očekuje veliki odziv građana.

Ranije danas, Sanja Krtinić iz građanske inicijative za smenu gradonačelnika Severne Mitrovice izjavila je da će prikupljanje potpisa za smenu gradonačelnika ove opštine takođe početi sutra od 9 časova. 

Ona je za T a n j u g  potvrdila da su prikupljena sva potrebna dokumenta i da će se potpisi prikupljati u hali sportova u Kosovskoj Mitrovici.

Ona je naglasila da je trenutni, nelegitimno izabrani gradonačelnik donosio odluke koje nisu u interesu građana te opštine i dodala da očekuje veliki odziv građana, jer veruje da niko ne podržava ovakav način vođenja opština.

Izvor: T a n j u g

Leposavićsmena gradonačelnika
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva