:

:

TV Most

Foto: Radio Kosovska Mitrovica

clock

Mart 01, 2022   11:48

0

135

Predsednik Todosijević uručio stipendiju talentovanom fudbaleru Novaku Markoviću

Predsednik privremenog organa opštine Zvečan Ivan Todosijević, primio je danas mladog talentovanog fudbalera Novaka Markovića iz sela Doljani, kome je opština Zvečan dodelila godišnju stipedniju, koja će mu koristiti kao podrška u daljem sportskom usavaršavanju, obzirom da karijeru nastavlja u FK Crvena Zvezda Beograd. Stipendija se isplaćuje u 12. mesečnih rata u visini mesečnih primanja od 15.000,00 din.

U cilju davanja podsticaja razvoja talentovanih sportista koji postižu  rezultate u oblasti sporta, predsednik Todosijević je istakao da ima razumevanje za njih i iznad svega želi da im pruži podršku u daljem usavršavanju, a takođe  time želi pokazati važnost da se deci ukaže na sve koristi zdravog i pravilnog načina života koji sport pruža. Jedan od prioriteta opštine Zvečan je da obezbedi najmlađim sporistima što više sadržaja gde bi mogli kvalitetno da provedu svoje slobodno vreme i na taj način unapredimo njihovo odrastanje i napredak, istakao je Todosijević.

Roditelji talentovanog Novaka Markovića i trener Njegoš Bulatović, izrazili su zahvalnost opštini Zvečan i predsedniku Todosijeviću zbog podrške koju su dubili i zbog mogućnosti da u direktnom razgovoru sa predsednikom iskažu svoje zahteve, kao i to što se na njih brzo odgovara, a problemi rešavaju.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

KiMTodosijevićNovak MarkovićfudbalZvečan
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva