:

:

TV Most

Foto: Танјуг

clock

April 08, 2020   11:52

0

17

Predstavljene onlajn vežbe za sve starosne kategorije

Ministarstvo omladine i sporta, u saradnji sa istaknutim sportskim stručnjacima i nadležnim sportskim savezima, uz podršku Medijskog javnog servisa, predstavilo je serijal vežbi koje su namenjene svim starosnim kategorijama, od najmlađih do najstarijih.

 

Vežbe izvode profesionalni treneri i stručnjaci i imaju za cilj da unaprede psiho-fizički status pojedinca u uslovima kućne izolacije.
Saveti i vežbe su odabrani tako da odgovaraju širokoj populaciji i prilagođene su sposobnostima i mogućnostima određenih starosnih grupa.
Brojni srpski sportisti priključili su se akciji Ministarstva omladine i sporta i apelovali na građane da ostanu kod kuće i poštuju odluke Vlade Republike Srbije, koje su donete povodom pandemije korona virusa.
Naši vrhunski sportisti su se obratili sa jedinstvenom porukom - ”Budi i ti šampion – ostani kod kuće”.
Uskoro će i mladi predavači svoje znanje i umeće predstaviti kroz onlajn predavanja i radionice, i time omogućiti svim zainteresovanima da unaprede svoja znanja i veštine.
Emisije posvećene vrhunskim sportistima i sportskim događajima koji su obeležili sportsku istoriju na našim prostorima, kao i sve pomenute aktivnosti mogu da se prate i na jutjub kanalu Ministarstva omladine i sporta.

Izvor: Танјуг

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva