:

:

TV Most

Foto: Kancelarija Nj.K.V. Prestolonaslednika Aleksandra

clock

Mart 02, 2021   10:50

0

95

Princeza Katarina i Lajflajn Kanada pomažu školi u Gornjem Kuscu

Fondacija Nj.K.V. Princeze Katarine i Lajflajn Kanada donirali su opremu Osnovnoj školi „Petar Petrović Njegoš“ iz Gornjeg Kusca, u opštini Gnjilane na Kosovu i Metohiji.

Odgovarajući na potrebe savremenog školstva, Fondacija Princeze Katarine i Lajflajn Kanada obezbedili su ovoj školi preko potrebnu tehničku opremu, u vrednosti od pola miliona dinara (6.000 kanadskih dolara), zahvaljujući kojoj će i deci i nastavnicima biti olakšan rad. Novi tablet računari, ruteri za internet konekciju i štampači omogućiće učenicima ove škole savremen pristup učenju, a njihovim nastavnicima – moderan način prenošenja znanja.

„Veliko hvala svim divnim ljudima iz Kanade koji su svojom donacijom pomogli ovoj školi na Kosovu i Metohiji i pružili im mogućnost da se obrazuju uz primenu savremene tehnologije. Tehnička opremljenost učenika i nastavnika posebno je važna u ovim trenucima kada se veliki deo nastave održava na daljinu“, rekla je Nj.K.V. Princeza Katarina.

„U ime dece, roditelja i u svoje lično ime zahvaljujem se Humanitarnoj organizaciji Lajflajn Kanada i Fondaciji Princeze Katarine na ovoj velikodušnoj donaciji. Vašom donacijom omogućili ste da naša deca idu u korak sa savremenim svetom i da ni malo ne zaostaju od svojih vršnjaka iz ostalih krajeva naše otadžbine Srbije. Neizmerno vam hvala što ste pokazali da mislite na naš narod na Kosovu i Metohiji“, rekao je v.d. direktora Osnovne škole „Petar Petrović Njegoš“ iz Gornjeg Kusca, Nenad Vlajković.

Izvor: TV Most, Kancelarija Nj.K.V. Prestolonaslednika Aleksandra

KiMGornje KuscePrinceza KatarinaLajflaj Kanada
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva