:

:

TV Most

clock

Mart 03, 2021   13:05

0

144

Radojević: Vakcinacija jedini način da iz ove borbe izađemo kao pobednici

Gradonačelnik Severne Mitrovice Milan Radojević uputio je apel građanima da se odazovu pozivu Vlade Republike Srbije i vakcinišu se. Radojević ističe da vakcinacijom pomažemo i svom okruženju, svojim najbližima, medicinskim radnicima i ekonomiji.

 

“Apelujem na građane da iskoriste mogućnost koju nam je svima pružila Vlada Republike Srbije i da se vakcinišu. Ovo je jedini način da izađemo iz ove situacije kao pobednici, pobedimo pandemiju i da se što pre vratimo svojim normalnim životima, ali istovremeno i da pomognemo prvenstveno sebi i svojim najbližima, prijateljima i zdravstvenim radnicima, koji svakodnevno vode borbu sa ovim opakim virusom” rekao je Radojević.

On je pozvao građane da se prijave u Domu zdravlja i dodao da je sam proces vakcinacije itekako dobro organizovan.

“Moramo da pomognemo jedni drugima i iz ove bitke svi zajedno izađemo kao pobednici i vratimo se svojim normalnim životima. Na taj način, pored toga što čuvamo javno zdravlje, pomoći ćemo jedni drugima, da se što pre vratimo oporavku ekonomije i ukinemo restrikcije i ograničenja koja trenutno postoje. Još jednom pozivam mitrovčane da prihvate poziv i iskoriste mogućnost koja im je omogućena i vakcinišu se” poručio je Radojević.

Građani Kosova i Metohije se za vakcinaciju mogu prijaviti preko portala e-Uprave ili u nadležnom domu zdravlja, a besplatan prevoz do Raške, Kuršumlije i Bujanovca organizovala i omogućila Kancelarija za Kosovo i Metohiju.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Milan RadojevićvakcinacijaSeverna Mitrovica
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva