:

:

TV Most

clock

Maj 24, 2020   8:59

0

96

Radovi na više putnih pravaca

JP Putevi Srbije saopštili su da će na auto-putu E-75, Nova Pazova-Novi Banovci, smer ka Beogradu, danas početi radovi na popravci oštećenog natputnjaka.

U zoni radova u dužini od 800 metara za saobraćaj zatvorena kolovozna traka u smeru ka Beogradu, a saobraćaj će se preusmeriti na preticajnu saobraćajnu traku u smeru ka Novom Sadu, gde će se saobraćaj odvijati dvosmerno.

Planirani rok završetka radova je 30. jun.

Iz pravca Beograda ka Novom Sadu zatvoreno je isključenje za Novu Pazovu. Alternativni putni pravac: petlja Novi Banovci ili petlja Stara Pazova.

Na auto-putu E-70, pre čeone naplatne stanice Šid i posle nje - tokom izvođenja radova od 22. maja do 10. juna saobraćaj će se odvijati dvosmerno na desnom poluprofilu auto-puta.

Auto-put E-75, petla Pojate - petlja Ražanj - u toku su do 17. juna radovi na sanaciji kolovoza, od 07.00 do 17.00. Za saobraćaj zatvorena desna kolovozna traka (smer ka Nišu), a saobraćaj će se odvijati levom kolovoznom trakom.

Batočina-Kragujevac, kroz naseljeno mesto Batočina - radovi na izgradnji nove trake i rekonsturkciji postojeće. U zoni radova saobraćaj se odvija prema postavljenoj saobraćajnoj signalizaciji uz ograničenje brzine od 40 km/h. Planirano trajanje radova do 1.novembra. .

Jošanička Banja - Kopaonik - do 31. jula obustava saobraćaja zbog radova. Alternativni putni pravac za Kopaonik: Biljanovac - Raška - Rudnica - Koponik, a iz pravca Kruševca: Kruševac - Brus - Brzeće - Kopaonik.

Pakovraće (Markovica) - Užice, radovi na pojačanom održavanju do 30. juna uz naizmenično propuštanje vozila.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Izvor: TAНЈУГ

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva