:

:

TV Most

clock

April 05, 2019   16:43

0

400

SL:Trifunović potpisom može da se odriče dedovine, a ne Kosova i Metohije

Sergeju Trifunović potpisom može da se odriče dedovine, a ne Kosova i Metohije, i sigurno je da neodgovornom i nedozrelom čoveku poput njega građani nikada neće ni dopustiti da se bilo šta pita o tako važnim stvarima.

Jadan je taj srpski političar koji bi potpisom podržao članstvo samoproglašenog Kosova u Ujedinjenim nacijama, i kome odnos prema delu teritorije sopstvene zemlje zavisi od toga kakav će stav po tom pitanju zauzeti neke druge države, navedeno je u saopštenju Srpske liste.

Trifunović zato može da nastavi da se potpisuje kada pije na crtu po beogradskim noćnim klubovima, i neka ne sanja o tome da će njegov potpis ikada biti relevantan kada je reč o srpskim teritorijama.

Licemerno je Trifunovićevo pozivanje na kompromis i istovremeno protivljenje razgraničenju, jer svako ko se apriori tome suprotstavlja jeste advokat nezavisnosti samoproglašenog Kosova u njegovim sadašnjim silom nametnutim granicama.

Najdobronamernije mu preporučujemo mu da se okane politike, da ne pravi budalu od sebe i da se drži barske stolice jer za to je nesporno stručan.

Izvor: TV Most, saopštenje

SLsaopštenjeTrifunović
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva