:

:

TV Most

Foto: Opština Zvečan

clock

April 20, 2021   14:14

0

162

Specijalni izaslanik EU Tomas Suniog posetio opštinu Zvečan

Gradonačelnik opštine Zvečan Vučina Janković, predsednik privremenog organa Ivan Todosijević i predsednik Skupštine opštine Dragan Hristov sastali su se danas sa Tomasom Suniogom, specijalnog izaslanika Evropske Unije.

Nakon sastanka, Janković i s Suniog posetili su OŠ „Vuk Karadžić“ gde su ih prijatno dočekali direktorica škole Slađana Fićovic, profesori i učenici, i izrazili zahvalnost na poseti i svim donacijama EU.

Oni su, zatim,  obišli crkvu sv Đorđa, Omladinski centar i kolektivni centar „Hotel br 3“, gde već 20 godina stanuju raseljena lica u neadekvatnim uslovima, i za koja će se, kako je gradonačelnik rekao, uskoro  iznaći adekvatno rešenje za njihovo stambeno zbrinjavanje.

Nakon toga, obišli su i Halu Sportova u Žitkovcu, koja se gradi sredstvima iz EU, i dobio garanciju da će radovi biti završeni u što kraćem vremenskom roku.

Gradonačelnik je iskoristio priliku da Sunioga podseti i na Regionalnu deponiju koja se gradi na teritoriji naše opštine, koja je još jedan projekat za koji sredstva izdvaja EU. Nakon toga, G-din Janković se zahvalio na poseti i rekao da u opštini Zvečan uvek mogu imati iskrenog prijatelja i saradnika.

Izvor: TV Most, saopštenje

KiMEUZvečanJankovićTodosijevićSuniog
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva