:

:

TV Most

clock

Oktobar 14, 2019   13:30

0

191

Srpska lista: "Sljoba" ne može da izgovori nijednu rečenicu a da ne slaže

"Prosto je neverovatno da Slobodan Petrović ne može da izgovori par rečenica, a da u njih ne stane po nekoliko laži i bljuvotina koje u stvari više govore o njemu nego o onima o kojima on govori, u ovom slučaju Srpskoj listi i srpskom narodu koji ga je na izborima 6. oktobra, demokratski, legalno i sa punim pravom poslao na smetlište političke istorije", ocenila je Srpska lista u svom saopštenju.

Slobodan Petrović, među Albancima poznat kao Sljoba, je danas nastavio da iznosi laži protiv Srpske liste u nadi da će lažima zamaskirati svoj katastrofalni poraz. 

"Sljoba je danas izdao saopštenje i, po običaju, slagao kako je Srpska lista na mestima gde glasaju Albanci dobila veliki broj glasova, tako na primer, navodi tj. laže o biračkom mestu u opštini Vučitrn pod rednim brojem 2701B/01R, da je Srpska osvojila 427 glasa", ukazuje se u saopštenju.

U prilogu saopštenja Srpska lista dostavila je kopiju zapisnika sa pomenutog biračkog mesta, gde glasaju Albanci, gde Srpska lista nije osvojila nijedan glas.

Ista situacija je i na druga dva biračka mesta u Vitini o kojima laže Petrović.

"Tako je i sa ostalim biračkim mestima o kojima iznosi laži Sljoba u nadi da će se dovoljno dodvoriti Albancima, i kako će od njih iskukati mandat u skupštini, protivno volji glasača. Očigledno je Sljoba vođen sopstvenim prevarama pomislio da su svi koristili iste metode, a po onoj narodoj “lopov u poštenje ne veruje”, zaključuje se u saopštenju Srpske liste.

Izvor: TV Most, saopištenje

KiMSrpska listaSlobodan Petrovićizborni rezultati
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva