:

:

TV Most

clock

Novembar 07, 2020   15:32

0

236

Srpska lista: Srpski narod na KiM pruža čvrstu podršku Aleksandru Vučiću

Lider Dveri Boško Obradović nada se da će lažima protiv predsednika Aleksandra Vučića ponovo sebi obezbediti milost svog "patrona" Dragana Ðilasa, saopštava Srpska lista (SL), najjača stranka Srba na Kosovu i Metohiji.

Povodom zahteva Obradovića da se pregovori o KiM vrate u UN, Srpska lista navodi da Obradović, za koga SL navodi da je pobornik fašističke ideologije i propali lider desničarskih snaga u pokretu Dragana Ðilasa, nema kuraži da Ðilasa, (Vuka) Jeremića i (Borisa) Tadića upita zašto su pregovori izmešteni iz UN pod okrilje EU.

Podseća se da je Srbija u UN imala diplomatski bolju poziciju, a da Obradović lažima nastoji da odgovornost za izmeštanje pregovora iz UN pod okrilje EU prebaci na predsednika Aleksandra Vučića.

"Naravno, političke neznalice ne priznaju činjenicu da Srbija i njeni predstavnici nemaju mogućnost da biraju ko će predstavljati Albance u pregovorima, već imputiraju nekakvu odgovornost srpskom pregovaračkim timu", navodi Srpska lista.

Napominje da istovremeno Obradović ne pominje očiglednu odgovornost Ðilasovog političkog lidera Tadića i "pajtosa" Jeremića i Borka Stefanovića, zbog uspostavljanja administrativne linije ili granice između Srba i Srba na Jarinju i Brnjaku.

"Ne zato što za ove činjenice ne zna, već zato što ne sme da ih pomene", dodaje se u sopaštenju.

Srpska lista poručuje da srpski narod na Kosovu i Metohiju pruža snažnu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću da, bez obzira ko se nalazi prekoputa njega na pregovorima, nastavi da se "lavovski bori za srpske nacionalne interese, a pre svega mir".

Izvor: TV Most, saopštenje

KiMSrpska listaVučićBoško ObradovićĐilas
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva