:

:

TV Most

clock

Septembar 26, 2021   22:00

0

120

Stefanović: Sramota je ne biti uz svoj narod na KiM

Potpredsednik Vlade i minisatr odbrane Nebojša Stefanović kritikovao je večeras lidera Stranke slobode i pravde (S SP) Dragana Đilasa i druge vođe opozicije koji ne podržavaju politiku srpskih vlasti kada je reč o trenutnim tenzijama na severu Kosova i Metohije.

"Nažalost, tužno je kada se Đilas i drugi lideri opozicije prave da ne vide da jedino što uliva hrabrost Srbima na Kosovu i Metohiji jeste čvrsta poruka predsednika Srbije Aleksandra Vučića da neće biti novog pogroma nad njima. I jedino snaga njihove vojske jeste garant da im niko neće upadati u kuće, paliti ih, paliti crkve i manastire, i iživljavati se, kao što smo mogli da vidimo u mnogo situacija u prethodnih petnaestak godina, pre svega kad su oni bili na vlasti'''', poručio je Stefanović, reagujući na tekst u sutrašnjem izdanju lista ''Danas'' pod naslovom ''Vučićevo zveckanje oružjem ugrožava i Srbe na KiM''.

Kako je saopšteno iz Ministarstva odbrane, on je Đilasu i pomenutim liderima opozicije poručio da je sramota da su, umesto da podrže politiku predsednika Vučića i budu uz svoj narod na Kosovu i Metohiji baš onako kako je on, danas na strani bilo koga drugoga samo ne bi li se dočepali fotelje.

Izvor: Танјуг

KiMStefanovićVučićĐilaslist "Danas"
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva