:

:

TV Most

clock

Jul 08, 2020   10:01

0

591

Studentski parlament Medicinskog fakulteta zahteva nove rokove za upis na prvu i bezuslovni upis u narednu godinu studija

Studentski parlament Medicinskog fakulteta Univerziteta u Prištini sa privremenim sedištem u Kosovskoj Mitrovici uputio je zahtev Ministarstvu prosvete, nauke I tehnološkog razvoja Srbije i KONUS-u da se svim fakultetima obezbedi kasniji početak nove školske godine shodno preporuci ministarstva iz 12.05.2020.. godine kako bi bilo prostora za realizovanje svih planiranih ispitnih rokova za 2019/20. godinu, ako to bude potrebno.

“Upućujemo zahtev da se obezbede novi rokovi upisa na fakultet i da se naknadno objave novi rasporedi. Upućujemo zahtev da uslovi upisa u narednu godinu ne postoje” navodi se u objavi istaknutoj na zvaničnoj Fejsbuk stranici Studentskog parlamenta ove visokoškolske ustanove.

U tekstu se dalje upućuje predlog da zbog najava pogoršanja stanja tokom jeseni, novi semestar bude organizovan onlajn za sve studente “kako se ne bi dovodila u pitanje njihova bezbednost i kako bi znali način organizacije rada na vreme”.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

KiMMedicinski fakultetkoronavirusUniverzitet u Prištini Kosovska MitrovicaStudentski parlament
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva