:

:

TV Most

clock

Oktobar 13, 2021   15:32

0

57

Telekom Srbija odlično posluje na Kosovu i Metohiji

Direktor Telekoma Srbija Vladimir Lučić rekao je danas da kompanija veoma uspešno posluje na Kosovu i Metohiji, što pokazuju veliki rast prihoda, korisnika i broja zaposlenih. "Što se tiče televizije, približavamo se brojki od 30.000, iako smo pre samo četiri godine imali 2.500 korisnika. Korisnici fiksnog, interneta i televizije stvarno mogu da budu zadovoljni kvalitetom koji im pružamo", izjavio je Lučić.

On je za TV Most dodao da se broj zaposlenih u poslednje četiri godine povećao za više od 100 i poručio da kompanija ima ambiciozne planove za dalje širenje na KiM sa željom da postane najveći operater u svim uslugama.

"Cilj nam je da budemo lideri u ovom delu jugoistočne Evrope. Proširili smo poslovanje na Severnu Makedoniju, uskoro ćemo pustiti mobilnu i televizijsku ponudu i u Nemačkoj i Švajcarskoj", naveo je direktor Telekoma.

Lučić je istakao da je u poslednjih nekoliko dana povodom investicije na Kosovu bilo napada od strane, kako tvrdi, nelojalne konkurencije u Srbiji.

"Junajted grupa po ko zna koji put zloupotrebljava svoj dominantni položaj u televiziji, pošto ima preko 40 odsto tržišnog učešća, i preko svojih kanala kontinuirano napada sve naše investicije šireći lažne informacije", rekao je Lučić.

Prema njegovim rečima, zbog toga su podnete prijave na dve adrese - u Srbiji i Švajcarskoj, i on očekuje da će ih Telekom dobiti.

Izvor: TV Most, Танјуг

KiMTelekom SrbijaLučić
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva