:

:

TV Most

clock

Oktobar 13, 2021   15:32

0

29

Telekom Srbija odlično posluje na Kosovu i Metohiji

Direktor Telekoma Srbija Vladimir Lučić rekao je danas da kompanija veoma uspešno posluje na Kosovu i Metohiji, što pokazuju veliki rast prihoda, korisnika i broja zaposlenih. "Što se tiče televizije, približavamo se brojki od 30.000, iako smo pre samo četiri godine imali 2.500 korisnika. Korisnici fiksnog, interneta i televizije stvarno mogu da budu zadovoljni kvalitetom koji im pružamo", izjavio je Lučić.

On je za TV Most dodao da se broj zaposlenih u poslednje četiri godine povećao za više od 100 i poručio da kompanija ima ambiciozne planove za dalje širenje na KiM sa željom da postane najveći operater u svim uslugama.

"Cilj nam je da budemo lideri u ovom delu jugoistočne Evrope. Proširili smo poslovanje na Severnu Makedoniju, uskoro ćemo pustiti mobilnu i televizijsku ponudu i u Nemačkoj i Švajcarskoj", naveo je direktor Telekoma.

Lučić je istakao da je u poslednjih nekoliko dana povodom investicije na Kosovu bilo napada od strane, kako tvrdi, nelojalne konkurencije u Srbiji.

"Junajted grupa po ko zna koji put zloupotrebljava svoj dominantni položaj u televiziji, pošto ima preko 40 odsto tržišnog učešća, i preko svojih kanala kontinuirano napada sve naše investicije šireći lažne informacije", rekao je Lučić.

Prema njegovim rečima, zbog toga su podnete prijave na dve adrese - u Srbiji i Švajcarskoj, i on očekuje da će ih Telekom dobiti.

Izvor: TV Most, Танјуг

KiMTelekom SrbijaLučić
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?