:

:

TV Most

clock

Januar 24, 2021   10:47

0

32

Tepavčević: Velika zainteresovanost građana za vakcinu

Ministarka za rad, zapošljavanje, socijalna i boračka pitanja i član Kriznog štaba, Darija Kisić Tepavčević, obišla je na Beogradskom sajmu punkt za vakcinaciju protiv korona virusa, gde se danas vakcinišu zaposleni i korisnici socijalnih ustanova u nadležnosti grada Beograda.

Tepavčević je sa novinarima podelila utiske o zainteresovanosti građana za vakcinaciju, kao i o organizaciji na Sajmu i navela da je zainteresovanost ogromna, a organizacija fantastična. Istakla je da su se praktično svi zaposleni u socijalnim ustanovama, kao i korisnici Sigurne kuće prijavili za vakcinaciju.

"U ovom momentu prolaze proceduru i vakcinišu se", kazala je Kisić Tepavčević i navela da je do sada vakcinisano oko 6.000 korisnika i zaposlenih u tim ustanovama širom zemlje.

Navodeći da je do sada u Srbiji vakcinisano više od 172.000 ljudi, Kisić Tepavčević je apelovala na sve građane da se odazovu pozivu na vakcinaciju.

"Znamo da je to dobro za sve nas, vidimo da je veliki broj građana shvatio koliko je to značajno i nadamo se da ćemo u narednom vremenskom periodu steći kolektivni imunitet koji će da nas brani od širenja ove bolesti", navela je ministarka.

Dodala je da kako mi budemo jačali, tako će virus da slabi i istakla da je to jedino oružje u borbi sa virusom Kovid-19.

"Mi sada jasno vidimo i svetlost na kraju tunela, koja postaje sve jača i jača", zaključila je Kisić Tepavčević.

Izvor: TAНЈУГ

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?