:

:

TV Most

clock

Avgust 10, 2023   11:23

0

111

Treće ubistvo vatrenim oružjem u pet dana na KiM, pucnjava u kafiću u Rudniku kod Srbice

Jedna osoba je ubijena a tri su ranjene u pucnjavi u kafiću u selu Rudnik kod Srbice, u ranim jutarnjim satima, potvrdila je policija i navela da su napadači u bekstvu.

Portparol policije Avni Zahiti medijima na albanskom rekao je da su oko 01.21 dobili informaciju o pucnjavi u kafiću u selu Rudnik kod Srbice. >"Na lice mesta odmah su stigle neophodne policijske jedinice i medicinska ekipa", dodao je Zahiti.

Prema njegovim rečima, na osnovu prvobitnih informacija sa uviđaja, četiri osobe povređene su vatrenim oružjem. Jedna od povređenih, N. L, stara 39 godina, preminula je na licu mesta, dok su tri povređene, takođe iz vatrenog oružja, upućene na lečenje u Klinički centar u Prištini.

"Sumnja se da su dve maskirane osobe ušle u kafić, pucale iz pištolja i pobegle u nepoznatom pravcu. Na licu mesta pronađeno je i zaplenjeno nekoliko čaura", rekao je Zahiti.

Pre tri dana u Klini jedna osoba podlegla je ranama zadobijenim iz vatrenog pištolja, a vinovnik pucnjave je u bekstvu. Dva dana ranije, u Prištini, takođe u pucnjavi u lokalu, ubijen je muškarac a dvadeset jedna osoba je povređena.

Izvor: RTS

KiMpucnjava
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva