:

:

TV Most

clock

Septembar 03, 2021   15:46

0

97

Veće za nacionalnu bezbednost Crne Gore apelovalo na smirivanje tenzija

Veće za nacionalnu bezbednost Crne Gore uputilo je apel svim društveno političkim akterima, predstavnicima medija, kao i građanima da doprinesu smirivanju tenzija i očuvanju mira i sigurnosti.

Iz Vlade je saopšteno da je Veće, na sednici kojom je predsedavao premijer Zdravko Krivokapić, upoznato sa poslednjim procenama bezbednosti prezentovanim od Agencije za nacionalnu bezbednost i Uprave policije.

"Veće za nacionalnu bezbednost izražava zabrinutost zbog stanja bezbednosti, u susret najavljenim javnim okupljanjima, te je izdalo smernice organima obaveštajno-bezbednosnog sektora Crne Gore da pojačaju koordinaciju u cilju očuvanja ustavnog poretka i zaštite Ustavom predviđenih prava i sloboda", navodi se u saopštenju Vlade.

Veće za nacionalnu bezbednost, kako poručuju, apeluje na sve društveno-političke aktere, predstavnike medija, kao i sve građane, da daju doprinos smirivanju tenzija i očuvanju mira i sigurnosti.

"Članovi Veća biće u stalnoj komunikaciji i zasedanju. Sednici su prisustvovali svi članovi Veća, a po pozivu i direktor Uprave policije Zoran Brđanin", saopšteno je iz Vlade.

Izvor: RTS, RTCG

Crna GoraVeće za nacionalnu bezbednost
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva