:

:

TV Most

Foto: Radio KiM

clock

April 26, 2019   10:15

0

341

Vozač ’’Adio tursa’’ izbacio decu iz autobusa

Ramon Tači, vozač ’’Adio tursa’’, prevoznika koji saobraća na relaciji Beograd - Dragaš izbacio je iz autobusa devojčicu Milicu Petković i dečaka Dimitrija Rakočevića koji su iz Beograda sinoć krenuli za Gračanicu.

Deca sa uredno kupljenim i rezervisanim kartama, bez ikakvog obrazloženja ostavljena su na autobuskoj stanici u Beogradu.

Majka Milice Petković je pozvala vozača a on joj je, umesto obrazloženja, uputio niz najgorih uvreda i psovki.

"Ovo je ugrožavanje bezbednosti dece, ona su večeras na ulici, a čovek koji je odgovoran za njihovu bezbednost i čiji je to posao, mene psuje. Vrlo sam uznemirena, moje dete se nalazi u agenociji ’’Adio tursa’’ i na molbu radnice traži neki smestaj po Beogradu. Ovakvo ponašanje ću prijaviti policiji", izjavila je za Кim Ivana Petković-Lekić i dodala:

"Pitam se kakva je psihička stabilnost tog vozača koji je izbacio maloletnu srpsku decu iz autobusa i pritom izvređao roditelja. Možda mu se i njihova imena i prezimena ne sviđaju", rekla je Petković-Lekić.

Posle čekanja na peronima deca su otišla u poslovnicu ’’Adio tursa’’.

Svaku odgovornost je odbacio, nastavivši sa bahatim ponašanjem i Hamdija Retkoceri, osoba koja je nadređena vozačima ’’Adio tursa’’.

Кvarovi autobusa, kašnjenja, neljibaznost vozača i neodgovorno ponašanje su vrlo česti kada je ovaj prevoznik u pitanju.

Izvor: Radio KiM

Adio tursizbačena deca iz autobusa
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva