:

:

TV Most

Foto: T a n j u g

clock

Decembar 08, 2023   19:35

0

69

Vučević: 17. decembra izbor jasan - Aleksandar Vučić ili Dragan Đilas

Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) i prvi na listi "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane"  Miloš Vučević izjavio je večeras da građani na izborima 17. decembra imaju veoma jednostavan i lak izbor - između politike koju predstavlja Aleksandar Vučić i druge politike sa svim listama kojom, kako je rekao, šefuje Dragan Đilas.

 

"Sa jedne strane imate rezultate da 550.000 ljudi više radi u Srbiji, 550.000 više plata svakog meseca. 550.000 zadovoljnih porodica. Imate više stotina novootvorenih fabrika, imate na desetine i desetine novih domova zdravlja, kliničkih centara, bolnica. Imate gotovo 500 km novih autoputeva izgrađenih i još toliko u izgradnji. Imate po prvi put vozove koje idu 200 km na sat i dalje se širi ta pruga i povezuje se cela Srbija", rekao je Vučević na predizbornom skupu liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" u Vranju.

Dodao je da sada ima 27 manje država koje priznaju albansku secesiju Kosova i Metohije, da se ne stidimo junaka ni sa Košara i Paštrika, da ne zaboravljamo bol naših Krajišnika. 

"Imate da pobeđujemo, da pevamo himnu, da nam se leprša naša zastava, da sedimo na srpskoj stolici. Imate da su nam plate više nego dva puta veće, da su nam penzije više nego dva puta veće. Imate da smo pobedili koronu, da smo izdržali sve pritiske, da smo se odbranili od poplava, da smo sačuvali narod, da smo sačuvali državu", poručio je Vučević.

S druge strane, rekao je, u vreme bivše vlasti bilo je pola miliona manje zaposlenih, zatvorene, napuštene, zaboravljene fabrike, fabričke hale, ljude bez ideje, bez nade. 

"Imali ste nebrigu za državu. Imali ste odsustvo svake odgovornosti za narod. Imali ste okretanje glave na stranu kada nam otimaju deo teritorije. Imali ste ćutanje kada se Crna Gora otcepljuje od Srbije. Imali ste beznadežnost, stid, poraze. Imali ste devalvaciju dinara. Propadanje ekonomije. Propadanje celog društva. Krađu detinjstva naše dece samo radi njihovih džepova. Radi njihovih para", naveo je Vučević. 

Kako je rekao, kada tako postavite stvari, laka je odluka 17. decembra.  
 
"Jednostavno je odlučiti. Jer ono prvo što sam vam rekao, ta mera je "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane". A ova druga mera je mera briga, nevolja, poraza, beznadja, gubitaka, stida, srama. To je mera svih drugih koji imaju zajedničkog mentora, šefa takozvane žute elite Dragana Đilasa. I tada šefa i danas šefa", poručio je Vučević.

Kada znate sve to znate, konstatovao je Vučević, onda je odluka laka.  
 
"Ona je laka kad se borimo za našu otadžbinu, za Srbiju. Borimo se za sve njene građane, borimo se i za sve Srbe ma gde da žive, borimo se i za njih neodgovorne", zaključio je Vučević. 

Izvor: T a n j u g

Miloš VučevićSNSVranjeizborimiting
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva