:

:

TV Most

clock

Mart 19, 2024   10:41

0

43

Vučević: Aktivacija Ponoša i napadi na vojsku nisu slučajni

Ministar odbrane i predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević izjavio je da je Zdravko Ponoš možda slučajno i postao narodni poslanik, ali da njegova poslednja aktivacija i napadi na vojsku sasvim sigurno nisu slučajni.

Ponoš je u ponedeljak izjavio da u zgradama Generalštaba sede u ovom momentu VBA i Vojnoobaveštajna agencija, ali da kako rade danas mogu da rade i iz nekog kafea, da prisluškuju opoziciju, da ne rade svoj posao.

"Na stranu to što Zdravko Ponoš očito ne nosi lepo iskustvo iz Generalštaba. Zanemarimo i njegove političke neuspehe. Ali poslednje autoprojekcije, omalovažavanje oficirskog kadra i konstantne neistine koje iznosi na račun Ministarstva odbrane, baš u ovom trenutku - nisu slučajne", rekao je Vučević, objavljeno je na sajtu SNS.

On je naglasio da je mart za Srbe mesec prisećanja, pre svega na pogrom iz 2004. godine, na NATO agresiju iz 1999. godine i da su to teme koje Ponoš ne želi da pominje, od kojih beži i na koje nikada nema šta da kaže. 

"Stoga i ne čudi, otkud baš sad napadi na srpsku vojsku. I zašto je reč o klevetama bez ikakvog pokrića, uvredama bez imalo obzira i gordosti bez smisla i stila. Kada treba odmoći srpskoj borbi za Kosovo i Metohiju, očekujte Zdravka Ponoša. Kada se mora pomoći srpskom narodu na Kosovu i Metohiji, neka niko ne računa na Zdravka Ponoša", napisao je Vučević.

Izvor: T a n j u g

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva