:

:

TV Most

clock

Decembar 09, 2022   16:00

0

200

Vujičić Velikoj Britaniji: Sankcije Radoičiću proizvod vaše licemerne politike

Narodna poslanica Danijela Vujačić ocenila je odluku Velike Britanije da uvede sankcije Milanu Radoičiću kao proizvod licemerne politike koje se svaki Srbin i demokratski svet gnuša.

"Gospodo iz UK, te sankcije koje uvodite časnim Srbima, našem potpresedniku Srpske liste Milanu Radoicicu je licemerje vaše politike koje se svaki Srbin i demokratski svet gnusa", poručila je Vujačić.

Ona je dodala da bi Velika Britanija, kao dežurni svetski žandarm, ukoliko podržava slobodna i otvorena društva, poštuje demokratske vrednosti i kažnjava one koji najgnusnije krše ljudska prava, prvo bi na crnu listu stavili Aljbina Kurtija.

"Prvo bi ste na crnu listu stavili svoje kosovsko čedo i Aljbina Kurtija, a onda i sebi priznali da crnom bojom i po stavu i odnosu prema Srbima na KIM bojite sva ljudska prava jednog naroda pomazuću upravo onima koji  uz vašu podršku podrivaju demokratiju koja nosi vaš pečat I potpis", istakla je Vujačić. 

"Kakve god vam te liste bile i izgledale, a znamo da smo decenijama kao narod na vašoj crnoj listi, srpski narod ne možete pokolebati jer našu ponosnu listu čini narod  na kojoj je prvi, poštovan i cenjen njegov lider Milan Radoičić", poručila je Vujačić.

Vujačić je u saopštenju navela da jedna engleska izreka kaže -"Navika je u početku paučina, a kasnije konopac"; uz opasku - "Navikavate vaše kosovsko čedo previše, zar ne?" 

Izvor: TV Most, saopštenje

KiMVujačićVelika BritanijaMilan Radoičićsankcije
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva