:

:

TV Most

Foto: T a n j u g

clock

Oktobar 28, 2021   11:55

0

15

Vulin: Svako saznanje biće detaljno provereno

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin održao je danas kolegijum sa načelnikom Uprave kriminalističke policije Bogdanom Pušićem i rukovodiocima ove uprave sa kojima je razmatrao postignute rezultate i razgovarao o planovima njihovog rada u borbi protiv svih vidova kriminala u narednom periodu, saopštio je MUP.

 

Vulin je, na početku sastanka, posebno istakao i pohvalio intenzivan rad srpske policije, među kojima su i pripadnici Uprave kriminalističke policije, koji su učestvovali u rasvetljavanju okolnosti ubistva porodice Đokić u selu Moravac.

Vulin je posebno pohvalio pripadnike Službe za borbu protiv organizovanog kriminala UKP-a koji nastavljaju svoj rad na daljem razbijanju organizovanih kriminalnih grupa.

"Naš dalji rad na razbijanju organizovanih kriminalnih grupa i pronalasku njihovih članova i pomagača se nastavlja. Svako saznanje biće detaljno provereno i istraženo, bez obzira do koga vodi", rekao je Vulin i pohvalio pripadnike kriminalističke policije, koji su u prethodnih sedam dana zaplenili veću količinu marihuane.

Izvor: T a n j u g

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva