:

:

TV Most

Foto: Tanjug

clock

Avgust 14, 2020   14:03

0

87

Vulin: Tepić lažima nanosi štetu Telekomu

Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin ocenio je danas da funkcioner Stranke slobode i pravde Marinika Tepić lažima nanosi štetu Telekomu Srbija i poručio da bi bilo bolje da govori o milionima koje je iz te državne kompanije uzeo njen šef Dragan Đilas.

 

Vulin je rekao da Marinika laže o Telekomu, ali da još nije stigla da pita koliko je miliona uzeo Đilas poslujući sa Telekomom dok je bio vlast i vlasnik marketinškog prostora.
"Marinika još nije stigla da pita koliko je miliona uzeo Dragan Đilas poslujući sa Telekomom u vreme dok je bio i vlast i vlasnik marketinškog prostora u Srbiji", kazao je lider Pokreta socijalista.
Vulin kaže da veruje da će Marinika ipak naći vremena da pita Đilasa koliko je uzeo novca od Telekoma i RTS-a i drugih javnih preduzeća.
Dodao je da Tepić, dok ne nađe vremena da to i uradi, može da se izvini kokoškama na vojnoj farmi u Moroviću koje je optužila da učestvuju u uzgajanju marihuane.
"Nadamo se da se Marinika neće i na nas toliko naljututi da će tražiti od nekog od narko dilera da i nas iseli kao što je tražila da osuđivani narko diler iseli novinara iz Pančeva", kazao je predsednik PS-a.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva