:

:

TV Most

Foto: TV Most

clock

Maj 15, 2019   15:09

0

311

Arlov podržao srpske kandidate na vanrednim lokalnim izborima 19.maja na sevru KiM

Predsednik Odbora za pomoć Kosovu i Metohiji iz Republike Srpske Milorad Arlov danas je u Kosovskoj Mitrovici podržao  srpske kandidate na vanrednim lokalnim izborima 19.maja za gradinačelnike opština Kosovska Mitrovica, Zvečan, Zubin Potok i Leposavić na severu Kosova i Metohije.

Izbori na Kosovu i Metohiji su izbori za opstanak Srba i neka vrsta popisa stanovništa na severu Kosova i Metohije i više su mnogo od izbora za infrastrukturu a mnogo će vode Ibrom proteci da to budu, smatra Arlov. 

Zato svi Srbi treba da izadju, pokažu koliko Srba živi na severu i podrže svoje kandidate.

Iskoriste demokratsko pravo i sami bar u tim opštinama odlučuju o svom postojanju i životu. Jer su sve oči Srba na KiM uprte u Kosovsku Mitrovicu i sever Kosova i Metohije.Bolje opcije sada nemaju. 

Verujemo da su svi svesni toga. Da je najbitnije da budu jedinstveni jer sve su odluke sudbonosne. Podrška naroda je najbitnija a oni koji je dobiju i osvoje treba da im služe i koliko je moguće ispunjavaju obećanja.

Svi smo svedoci koliko Srbija pomaže i ulaže u srpske sredine na Kosovu i Metohiji.

Podršku veliku imate iz Republike Srpske, rekao je Milorad Arlov.

Goran Rakić u ime svih kandidata zahvalio se Miloradu Arlovu, Odboru i celoj Republici Srpskoj za veliku podršku i sve što radi za srpski narod na Kosovu i Metohiji rekao je Rakić i naglasio da" Republika Srpska najbolje razumije srpski narod na Kosovu i Metohiji".

Izvor: TV Most, saopštenje

ArlovRakićpodrškaizbori
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva