:

:

TV Most

Foto: Dom kulture Gračanica

clock

Septembar 02, 2021   12:27

0

132

Audicija za glumce lutkarske predstave „Misterija nestalog jajeta“

Amatersko pozorište „Janićije Popović“ sekcija Doma kulture „Gračanica“ organizuje audiciju za lutkarsku predstavu „Misterija nestalog jajeta“ u subotu 4. septembra 2021. godine u 13 časova u Domu kulture „Gračanica“.

Na audiciju se mogu prijaviti učenici uzrasta od 10 do 17. godina, a odabir glumaca će vršiti reditelj Jelena Đorđević.

Lutkarska predstava „Misterija nestalog jajeta“ je jedna duhovita, dinamična priča o nespretnom i pomalo čudnom detektivu Hariju i njegovoj dobrodušnoj i brižnoj sekretarici Matildi koji jednog dana nalaze ostavljeno jaje, pošto se radnja događa u prašumi među divljim životinjama, njih dvoje kreću u potragu za počiniocem (lopovom) koji je ukrao jaje i majkom koja brine zato što su joj jaja ukradena. Usput sreću zanimljive životinje: papagaja Gala papagaj, flaminga Ružu, štrausa Bruna, krokodila Kodija i ostale. Misterija nestalog jajeta je smešna, dinamična, nežna priča o prijateljstavu, majčinskoj ljubavi i uzajamnoj brizi i ljubavi.

Amatersko pozorište „Janićije Popović“ Doma kulture „Gračanica“ je 2014. godine obnovilo rad sa ciljem da okupi decu i mlade koji će, na kvalitetan način, provoditi slobodno vreme, razvijati talente i učiti se glumi i pravljenju pozorišnih predstava.

Zbog pogoršane epidemiološke situacije odabir glumaca će se vršiti u manjim grupama a na ulazu u Dom kulture biće merena temperatura i vršiće se dezinfekcija ruku, saopštili su organizatori.

Više informacija o audiciji možete dobiti na broj 038 64 488 i na mejl [email protected]

Izvor: TV Most, saopštenje

KiMDom kulture Gračanica„Misterija nestalog jajeta“audicijaAmatersko pozorište "Janićije Popović"
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva