:

:

TV Most

Foto: Kosovo Onlajn

clock

Decembar 03, 2019   12:08

0

613

Božović: Optužnica podignuta bez dokaza, u pitanju je psihološki rat

Potpredsednica Građanske inicijative SDP Ksenija Božović izjavila je za Kosovo Onlajn da ova partija više od 22 meseca traži odgovor na pitanje ko je ubio njihovog lidera Olivera Ivanovića, ali da rešenje nije podizanje optužnice bez ikakvih dokaza.

 

„Među licima protiv kojih je podignuta optužnica je i Silvana Arsović, najbliža saradnica i najiskreniji prijatelj Olivera Ivanovića, što je totalni apsurd. Mi ne možemo ni da zamislimo da ona ima bilo kakve veze sa onim što joj se stavlja na teret, jer je Silvana toga jutra, kao i ranije, došla na posao i bila na svom radnom mestu. Ona je od Oliverovog ubistva bila dostupna pravosudnim i istražnim organima i odazvala se svakom pozivu suda“, rekla je  Božović.

Ona je naglasila da je ovo „psihološki rat koji se vodi i koji utiče na zdravsteno stanje, ne samo Silvane Arsović, nego i ostalih lica koja se nalaze na optužnici“.

„Ni mi, kao ni branioci optuženih, nijedan dokaz nismo dobili na uvid. Nadamo se da ćemo, kada krene suđenje, videti na osnovu čega je Specijalno tužilaštvo podiglo optužnice. Dalji postupak bez dokaza je po našem mišljenju politički proces i vođenje psihološkog rata, jer smo svih ovih meseci imali samo politička prepucavanja i vođenje političke borbe“, rekla je Ksenija Božović za Kosovo Onlajn.

Izvor: Kosovo Onlajn

Ksenija BožovićGI SDPOliver IvanovićSilvana Arsovićoptužnice
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva